ping.mkагрегатор

кликни на копчињата „додади“ или „отстрани“ за да избереш кои групи ќе се појавуваат на твојата почетна страница.

Понуда за заем помеѓу особено(/r/mrpauleherve/)

Јас сум пензиониран банкар кој работи срцето со мојата банкарска. Имам многу пари во мојот профил и мојата грижа е да им помогне на луѓето немаат средства да го остварат својот проект, јас им помогне на луѓето сериозни и искрени, кој може да го врати кредитот во нормално време. Ова ќе ја напушти задача да соработувам со мојот адвокат за процедури кои се користат за да се заврши оваа трансакција. Нудам краткорочни, среднорочни и долгорочни кредити од 2000 Евра 500.000 евра и пошироко.

0 претплатници1 претплатник, заедница веќе 9 денови

  filmi(/r/filmi/)

  filmi online

  -1 претплатници0 претплатници, заедница веќе 1 година

   рецензија(/r/рецензии/)

   0 претплатници1 претплатник, заедница веќе 2 години

    esociety14(/r/esociety14/)

    Conference is: “Human Rights on the Internet – Freedom of expression, hate speech and privacy in the digital world” - See more at: http://www.radiomof.mk/e-society-mk-human-rights-internet-livestream/#sthash.xLFyE83T.dpuf

    0 претплатници1 претплатник, заедница веќе 2 години

     ИЗВРШИТЕЛИ, ДОВЕРИТЕЛИ, ДОЛЖНИЦИ(/r/ПРАВДАААА/)

     1 претплатник2 претплатници, заедница веќе 2 години

      за нашите обожаватели(/r/СТАРС/)

      1 претплатник2 претплатници, заедница веќе 2 години

       не е придонесувач

       ENGAGE 3(/r/ENGAGE3/)

       0 претплатници1 претплатник, заедница веќе 3 години

        не е придонесувач

        20140226(/r/20140226/)

        Вести за јавната дебата за состојбите во Македонија и Франција коорганизирана од Метаморфозис и Центарот за човекови права и мир од Каен, со учество на Репортери без граници.

        1 претплатник2 претплатници, заедница веќе 3 години

         не е придонесувач

         20140411(/r/20140411/)

         Прес-клипинг за соопштението на Фронтот за слобода на изразување со осуда на говорот на омраза на Миленко Неделковски со кој се потикнува ликвидација на учесници на ТВ дебата.

         0 претплатници1 претплатник, заедница веќе 3 години

          не е придонесувач

          20140502(/r/20140502/)

          Прес-клипинг на вести за апелот на Фронт за слобода на изразувањето „До кога медиумски силеџии неказнето ќе поттикнуваат насилство врз медиуми и новинари?“

          0 претплатници1 претплатник, заедница веќе 3 години

           не е придонесувач

           20140528(/r/20140528/)

           Национална конференција за промовирање на активностите против говор на омраза организирана од ОБСЕ

           0 претплатници1 претплатник, заедница веќе 3 години

            MSNGOMK(/r/MSNGOMK/)

            0 претплатници1 претплатник, заедница веќе 3 години

             не е придонесувач

             Трибина Млади и медиуми(/r/TrbinaMladiiMediumi/)

             0 претплатници1 претплатник, заедница веќе 3 години

              не е придонесувач

              DigitalNight(/r/DigitalNight/)

              0 претплатници1 претплатник, заедница веќе 3 години

               Млади и медиуми(/r/МладиМедиуми/)

               3 претплатници4 претплатници, заедница веќе 3 години

                ТВ-Ретро(/r/ТВ_Ретро/)

                ТВ Ретро - на едно место сите ретро филмови,емисии,тв драми,тв серии,цртани филмови.

                2 претплатници3 претплатници, заедница веќе 3 години

                 Пазар огласи Македониjа. Продавај, купувај, издавај(/r/Огласимк/)

                 Пазар огласи во Македониjа. Продавај, купувај, издавај

                 0 претплатници1 претплатник, заедница веќе 4 години

                  Красота и мода(/r/Красота/)

                  3 претплатници4 претплатници, заедница веќе 4 години

                   Хирургия(/r/Хирургия/)

                   Хирургия - online списание за хирургия и медицина.Лекции по хирургия.Консултация с хирург от ВМА. Видео хирургия.Лечение на рак на гърдата.Работа за лекари.

                   1 претплатник2 претплатници, заедница веќе 4 години

                    Група за изјави и ветувања од политичарите(/r/Вистиномер/)

                    3 претплатници4 претплатници, заедница веќе 4 години

                     Тараба(/r/Тараба/)

                     1 претплатник2 претплатници, заедница веќе 5 години

                      Отворена власт/отворени податоци(/r/opengov/)

                      Група за дискусии и линкови околу концептот на отворена власт (open government) и отворени податоци (open data), дел од инклузивна заедница посветена на споделување практики и искуства и ширење на знаење и вмрежување на сите засегнати страни од оваа област.

                      2 претплатници3 претплатници, заедница веќе 5 години

                       Сурфај и слушај!(/r/HITportal/)

                       ХИТ ПОРТАЛ е целина од веб страна, интернет радио и студио за аудио продукција. Веб страната содржи уникатни, свежи и ексклузивни содржини наменети за различни генерации што бараат забава и информации кои се однесуваат на шоу биз, филм, стил и хумор...

                       1 претплатник2 претплатници, заедница веќе 5 години

                        FAIL.mk - Без влакна на јазикот(/r/Фејл/)

                        Информации за сите општествени збиднувања преку нецензурирани ставови на една млада и критички настроена редакциска екипа. Оригинални колумни, раскази, поезија, интересни статии и најголема колекција на #mkfail моменти.

                        2 претплатници3 претплатници, заедница веќе 5 години

                         Фејлови од Македонија(/r/mkfail/)

                         Поднесете секаков вид на киксови (фејлови) - од фејл спотови и клипови, преку киксови во медиуми, па се до разно разни глупости кои ги забележувате насекаде низ државава.

                         3 претплатници4 претплатници, заедница веќе 5 години

                          прочитај повеќе: следно

                          Користењето на овој веб-сајт претставува прифаќање на нашиотДоговор за користењеиПолитика на приватност.