ping.mkагрегатор

ping.mk е извор за она што е ново и популарно на интернет. гласај за линкови што ти се допаѓаат и придонеси да се одлучи кои од нив се популарни, или поднеси свој линк!

balkon3 [S] 0 поени1 поен пред 2 месеци[-]

Дали национализмот е последното упориште за одржување на една власт?

balkon3 [S] 0 поени1 поен пред 8 месеци[-]

Сите, исто така, имаат замислен непријател – масони, илуминати, Ватикан, Билдерберг, англиската круна или некој друг, што со векови работи и крои заговори против нивното обединување, за да ги спречи да станат голема и силна држава што би го покорила Балканот, а потоа и светот.

Popov 0 поени1 поен пред 8 месеци[-]

Имате финансиски грижи и на сите ваши кредитни добивање обиди се залудни. Ве молиме јавете ни се сега и ние ќе бидеме среќни да ви даде кредит се движат од 500 до € 1 милион со услови кои ќе се олесни вашиот живот. Ве молам контактирајте ме на мојата е-маил: pyotr-1970@mail.ru

SankeMKD [S] 0 поени1 поен пред 10 месеци[-]

ИНТЕРВЈУ со Чиста околина

juna 0 поени1 поен пред 11 месеци[-]

кредит, нудат многу брзо

Дали имате проекти во тек? Дали сте за заем помеѓу особено потребите за вашите проекти? Јас само би сакал да им понуди на понуда за заем помеѓу особено услуга без било каква загриженост со прифатлива каматна стапка. Нашето кредитно понудата се смета од € 2000 до € 5.000.000 и нашите каматна стапка е 2%. Ве молиме контактирајте со нас преку е-пошта: prestamoricha@gmail.com

boboirina [S] 0 поени1 поен пред 1 година[-]

финансиска помош

boboirina [S] 0 поени1 поен пред 1 година[-]

финансиска помош

irene 0 поени1 поен пред 1 година[-]

Бесплатни нудат заеми меѓу особено во светот.

Добра вечер Јас Ном IRENE и живеам во Франција. Јас ќе се стави со заем од 2000 година беше 8.500.000 € € во едноставни термини. Јас исто така, направи инвестиции и заеми помеѓу особено на сите видови .J'offre кредити кратко, среден и долг рок, во соработка со мојот адвокат. Ние не знаеме вашата употреба и нашата трансфери се обезбедени од страна на банката за безбедноста на трансакцијата. За сите ваши барања предлози од стапките и плаќања стоп и Јас ќе бидам вашата помош. Мојата е-маил: irenefleuri@gmail.com

Aleksandar100 [S] 0 поени1 поен пред 1 година[-]

Jas si imam del od bunkerot vo dvor.

јовица 0 поени1 поен пред 1 година[-]

Саше можеби ти е тешко ,и не можеш да ја прифатиш вистината,но пред да поставиш некому латаско прашање,провери дали го имаш одговорот.Прашуваш безвезни работи,некултурно се наметнува.Има проблем со популарноста,Насилно сака да стане популарен.Знаете и самите колкав идиот е како ги поврзува речениците наместо со нормални сврзници он корист заменки.

јовица [S] 0 поени1 поен пред 1 година[-]

Idiot,karakteristika za novinaari oi se napadni i postavuvat prasanja za koi odgovorot e pri raj, ili sakas da kazes kolku si golem idiot a nikoj ne ti dozvoluva,saas da go bacais objektivot na kamerata ama svakkas de site ke ti gi vidat plombite.

balkon3 [S] 0 поени1 поен пред 1 година[-]

Одлична платформа за размена на информации за патување низ Балканот

lorenzo1 0 поени1 поен пред 2 години[-]

Вие луѓе пребарување за заем или да се подигне вашите активности или за еден проект, или да купат стан, но за жал на банката ќе побара од вас да се услови со луѓе заради можност и јас сум еден поединец обезбедува заеми кои се движат од 4000 € до 4.900.000 € има сите лица во состојба да ги исполни своите, исто така, каматната стапка е 2% на годишно ниво. или треба пари за други причини; се чувствуваат слободни да ме контактирате за повеќе од тоа не ме контактирате mail: lorenzo.monguelfo@gmail.com

AMUK [S] 0 поени1 поен пред 2 години[-]

Оваа година, организаторите успеаја да привлечат неколку спонзори – главно бизниси на Македонци кои живеат и работат во О.К, но и ВизЕр - ги спонзорираше картите за пеачите. Меѓу спонзорите да ги истакнеме: Даниела Трајкова Чекари и нејзината компанија E.C.B Sеrvices, како главен спонзор на вечерта, Мелиа Хотел, Новотел Хотел, Wizz Air, George & Dragan Luxury Cars, Villa Bella Boutique Hotel, Garden Spa Hotel (Skopje), Addington Palace, Жани Гелевска, Vardar Restaurant and VIP, Varadar Shop – London, Cleaning Gurus, Stamford Security Services, како и Фудбалскиот Сојуз на Македонија (кои подарија дресови за Аукцијата, на фудбалерите Пандев и Пачовски).

gonzalez 0 поени1 поен пред 2 години[-]

Добро направено !!!! По повод Нова Година 2015 !!

Каква шанса за да се постигне на сите вашиот проект на финансии 3% каматна стапка на било кој износ позајмени Првиот наскоро ќе им служи, ќе треба финансирање за обнови вашиот дом, автомобил купување, да купат мотоцикл, за создавање на свој бизнис е време за вас да се брзо да го направите вашиот износот на кредитот што го сакате и вашиот мандат .Еве вратат нивната адреса: Mail: gonzalezhectorserrano@gmail.com Mail: gonzalezhectorserrano@gmail.com

Ви благодариме за ширење на пораката.

gonzalez 0 поени1 поен пред 2 години[-]

Добро направено !!!! По повод Нова Година 2015 !!

Каква шанса за да се постигне на сите вашиот проект на финансии 3% каматна стапка на било кој износ позајмени Првиот наскоро ќе им служи, ќе треба финансирање за обнови вашиот дом, автомобил купување, да купат мотоцикл, за создавање на свој бизнис е време за вас да се брзо да го направите вашиот износот на кредитот што го сакате и вашиот мандат .Еве вратат нивната адреса: Mail: gonzalezhectorserrano@gmail.com Mail: gonzalezhectorserrano@gmail.com

Ви благодариме за ширење на пораката.

gonzalez 0 поени1 поен пред 2 години[-]

Добро направено !!!! По повод Нова Година 2015 !!

Каква шанса за да се постигне на сите вашиот проект на финансии 3% каматна стапка на било кој износ позајмени Првиот наскоро ќе им служи, ќе треба финансирање за обнови вашиот дом, автомобил купување, да купат мотоцикл, за создавање на свој бизнис е време за вас да се брзо да го направите вашиот износот на кредитот што го сакате и вашиот мандат .Еве вратат нивната адреса: Mail: gonzalezhectorserrano@gmail.com Mail: gonzalezhectorserrano@gmail.com

Ви благодариме за ширење на пораката.

gonzalez 0 поени1 поен пред 2 години[-]

Добро направено !!!! По повод Нова Година 2015 !!

Каква шанса за да се постигне на сите вашиот проект на финансии 3% каматна стапка на било кој износ позајмени Првиот наскоро ќе им служи, ќе треба финансирање за обнови вашиот дом, автомобил купување, да купат мотоцикл, за создавање на свој бизнис е време за вас да се брзо да го направите вашиот износот на кредитот што го сакате и вашиот мандат .Еве вратат нивната адреса: Mail: gonzalezhectorserrano@gmail.com Mail: gonzalezhectorserrano@gmail.com

Ви благодариме за ширење на пораката.

gonzalez 0 поени1 поен пред 2 години[-]

Добро направено !!!! По повод Нова Година 2015 !!

Каква шанса за да се постигне на сите вашиот проект на финансии 3% каматна стапка на било кој износ позајмени Првиот наскоро ќе им служи, ќе треба финансирање за обнови вашиот дом, автомобил купување, да купат мотоцикл, за создавање на свој бизнис е време за вас да се брзо да го направите вашиот износот на кредитот што го сакате и вашиот мандат .Еве вратат нивната адреса: Mail: gonzalezhectorserrano@gmail.com Mail: gonzalezhectorserrano@gmail.com

Ви благодариме за ширење на пораката.

gonzalez 0 поени1 поен пред 2 години[-]

Добро направено !!!! По повод Нова Година 2015 !!

Каква шанса за да се постигне на сите вашиот проект на финансии 3% каматна стапка на било кој износ позајмени Првиот наскоро ќе им служи, ќе треба финансирање за обнови вашиот дом, автомобил купување, да купат мотоцикл, за создавање на свој бизнис е време за вас да се брзо да го направите вашиот износот на кредитот што го сакате и вашиот мандат .Еве вратат нивната адреса: Mail: gonzalezhectorserrano@gmail.com Mail: gonzalezhectorserrano@gmail.com

Ви благодариме за ширење на пораката.

gonzalez 0 поени1 поен пред 2 години[-]

Добро направено !!!! По повод Нова Година 2015 !!

Каква шанса за да се постигне на сите вашиот проект на финансии 3% каматна стапка на било кој износ позајмени Првиот наскоро ќе им служи, ќе треба финансирање за обнови вашиот дом, автомобил купување, да купат мотоцикл, за создавање на свој бизнис е време за вас да се брзо да го направите вашиот износот на кредитот што го сакате и вашиот мандат .Еве вратат нивната адреса: Mail: gonzalezhectorserrano@gmail.com Mail: gonzalezhectorserrano@gmail.com

Ви благодариме за ширење на пораката.

gonzalez 0 поени1 поен пред 2 години[-]

Добро направено !!!! По повод Нова Година 2015 !!

Каква шанса за да се постигне на сите вашиот проект на финансии 3% каматна стапка на било кој износ позајмени Првиот наскоро ќе им служи, ќе треба финансирање за обнови вашиот дом, автомобил купување, да купат мотоцикл, за создавање на свој бизнис е време за вас да се брзо да го направите вашиот износот на кредитот што го сакате и вашиот мандат .Еве вратат нивната адреса: Mail: gonzalezhectorserrano@gmail.com Mail: gonzalezhectorserrano@gmail.com

Ви благодариме за ширење на пораката.

gonzalez 0 поени1 поен пред 2 години[-]

Добро направено !!!! По повод Нова Година 2015 !!

Каква шанса за да се постигне на сите вашиот проект на финансии 3% каматна стапка на било кој износ позајмени Првиот наскоро ќе им служи, ќе треба финансирање за обнови вашиот дом, автомобил купување, да купат мотоцикл, за создавање на свој бизнис е време за вас да се брзо да го направите вашиот износот на кредитот што го сакате и вашиот мандат .Еве вратат нивната адреса: Mail: gonzalezhectorserrano@gmail.com Mail: gonzalezhectorserrano@gmail.com

Ви благодариме за ширење на пораката.

gonzalez 0 поени1 поен пред 2 години[-]

Добро направено !!!! По повод Нова Година 2015 !!

Каква шанса за да се постигне на сите вашиот проект на финансии 3% каматна стапка на било кој износ позајмени Првиот наскоро ќе им служи, ќе треба финансирање за обнови вашиот дом, автомобил купување, да купат мотоцикл, за создавање на свој бизнис е време за вас да се брзо да го направите вашиот износот на кредитот што го сакате и вашиот мандат .Еве вратат нивната адреса: Mail: gonzalezhectorserrano@gmail.com Mail: gonzalezhectorserrano@gmail.com

Ви благодариме за ширење на пораката.

gonzalez 0 поени1 поен пред 2 години[-]

Добро направено !!!! По повод Нова Година 2015 !!

Каква шанса за да се постигне на сите вашиот проект на финансии 3% каматна стапка на било кој износ позајмени Првиот наскоро ќе им служи, ќе треба финансирање за обнови вашиот дом, автомобил купување, да купат мотоцикл, за создавање на свој бизнис е време за вас да се брзо да го направите вашиот износот на кредитот што го сакате и вашиот мандат .Еве вратат нивната адреса: Mail: gonzalezhectorserrano@gmail.com Mail: gonzalezhectorserrano@gmail.com

Ви благодариме за ширење на пораката.

прочитај повеќе: следно

Користењето на овој веб-сајт претставува прифаќање на нашиотДоговор за користењеиПолитика на приватност.