ping.mkагрегатор
 ping.mk копчиња

ping.mk е извор за она што е ново и популарно на интернет. гласај за линкови што ти се допаѓаат и придонеси да се одлучи кои од нив се популарни, или поднеси свој линк!

постави ping.mk копчиња на твојот веб-сајт

копчето ping.mk е паметниот начин да ја поднесеш твојата содржина за дискусија на ping.mk избери го саканото копче подолу, а потоа copy/paste на кодот

често користени копчиња

користи едно од овие копчиња за брзо да додаваш линкови од ping.mk на твојот веб-сајт, или види подолу за повеќе опции.

копчиња со поени

приспособување на изгледот на твоите копчиња

копчињата со поени имаат три дополнителни опции.

 • styled=off
  нема да се додадат стилови, така што можеш сам/а да го одредиш стилот
 • url=[URL]
  наведи url што ќе се користи наместо сегашната url
 • newwindow=1
  ги отвора линковите во нов прозорец

Пример:

<script type="text/javascript" src="http://r.ping.mk/buttonlite.js?i=1&styled=off&url=foo.com&newwindow=1"></script>

едноставно интерактивно копче

внеси го овој код во твојата страница:

<script type="text/javascript" src="http://r.ping.mk/button.js"></script>

и ќе добиеш нешто слично на ова:

повеќе интерактивни копчиња

напредни поставки на интерактивните копчиња

 • наведи url
  корисно за места како што се блоговите, каде што сакаш да поставиш линк до пермалинкот од постот

  <script type="text/javascript">reddit_url='[URL]'</script>
 • наведи наслов

  <script type="text/javascript">reddit_title='[TITLE]'</script>
 • отвори линкови во нов прозорец

  <script type="text/javascript">reddit_newwindow='1'</script>
 • избери боја

  <script type="text/javascript">reddit_bgcolor='[COLOR]'</script>
 • избери боја на рамка

  <script type="text/javascript">reddit_bordercolor='[COLOR]'</script>

Пример:

за да го направиш ова копче:

користи го овој код:

<script type="text/javascript">
  reddit_url = "http://r.ping.mk/buttons";
  reddit_title = "Buttons!";
  reddit_bgcolor = "FF3";
  reddit_bordercolor = "00F";
</script>
<script type="text/javascript" src="http://r.ping.mk/button.js?t=3"></script>

повеќе беџови и копчиња

 • види го кодотсокриј го кодотсподели на пинг
  <a href="http://r.ping.mk/submit" onclick="window.location = 'http://r.ping.mk/submit?url=' + encodeURIComponent(window.location); return false"> <img src="http://r.ping.mk/static/spreddit1.png" alt="сподели на пинг" border="0" /> </a>
 • види го кодотсокриј го кодотсподели на пинг
  <a href="http://r.ping.mk/submit" onclick="window.location = 'http://r.ping.mk/submit?url=' + encodeURIComponent(window.location); return false"> <img src="http://r.ping.mk/static/spreddit2.png" alt="сподели на пинг" border="0" /> </a>
 • види го кодотсокриј го кодотсподели на пинг
  <a href="http://r.ping.mk/submit" onclick="window.location = 'http://r.ping.mk/submit?url=' + encodeURIComponent(window.location); return false"> <img src="http://r.ping.mk/static/spreddit3.png" alt="сподели на пинг" border="0" /> </a>
 • види го кодотсокриј го кодотсподели на пинг
  <a href="http://r.ping.mk/submit" onclick="window.location = 'http://r.ping.mk/submit?url=' + encodeURIComponent(window.location); return false"> <img src="http://r.ping.mk/static/spreddit4.png" alt="сподели на пинг" border="0" /> </a>
 • види го кодотсокриј го кодотсподели на пинг
  <a href="http://r.ping.mk/submit" onclick="window.location = 'http://r.ping.mk/submit?url=' + encodeURIComponent(window.location); return false"> <img src="http://r.ping.mk/static/spreddit5.png" alt="сподели на пинг" border="0" /> </a>
 • види го кодотсокриј го кодотсподели на пинг
  <a href="http://r.ping.mk/submit" onclick="window.location = 'http://r.ping.mk/submit?url=' + encodeURIComponent(window.location); return false"> <img src="http://r.ping.mk/static/spreddit6.png" alt="сподели на пинг" border="0" /> </a>
 • види го кодотсокриј го кодотсподели на пинг
  <a href="http://r.ping.mk/submit" onclick="window.location = 'http://r.ping.mk/submit?url=' + encodeURIComponent(window.location); return false"> <img src="http://r.ping.mk/static/spreddit7.png" alt="сподели на пинг" border="0" /> </a>

Користењето на овој веб-сајт претставува прифаќање на нашиотДоговор за користењеиПолитика на приватност.