ping.mkагрегатор
 копчиња за обележување

ping.mk е извор за она што е ново и популарно на интернет. гласај за линкови што ти се допаѓаат и придонеси да се одлучи кои од нив се популарни, или поднеси свој линк!

инсталирај ги копчињата за обележување на ping.mk

откако ќе ги додадеш во твојот алатник со обележувачи, можеш да кликнеш на овие копчиња од кој било веб-сајт за да добиеш брз пристап до функциите на ping.mk

во Фајрфокс

кликни и повлечи ping.mk алатник поднеси до ping.mk среќна случајност! кон твојот алатник со обележувачи

firefox screenshot

во Интернет експлорер

десен клик на ping.mk алатник поднеси до ping.mk среќна случајност! потоа избери "Add to Favorites" и додади го во папката "Links".

ie screenshot

во Сафари

кликни и повлечи ping.mk алатник поднеси до ping.mk среќна случајност! кон твојот алатник со обележувачи

safari screenshot

сега ги имаш сите функции на ping.mk во твојот алатник.

Користењето на овој веб-сајт претставува прифаќање на нашиотДоговор за користењеиПолитика на приватност.